ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τρόπος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα στην Ελλάδα αποστέλλονται μέσω της ACS courier. Ενδέχεται κάποιες αποστολές να γίνουν μέσω κάποιας άλλης από τις εταιρείες courier με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Για αποστολή εντός Αττικής με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα η χρέωση διαμορφώνεται στα 3€.

Για αποστολή προς την υπόλοιπη Ελλάδα, με παράδοση 1-3 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6€.

Για την παράδοση σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν 2-3 εργάσιμες ημέρες επιπλέον.

Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Εάν κάποιο προϊόν που επιλέξατε εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο ή Κυριακή, εκτελούνται από Δευτέρα και παραγγελίες που λαμβάνονται σε μέρες που είναι Εθνική αργία θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

H εταιρεία μας μετά την παράδοση του δέματος στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier δεν ευθύνεται για τυχόν μεταβολές αναφορικά με τους παραπάνω αναφερόμενους χρόνους παράδοσης των εμπορευμάτων, οφειλόμενες σε ανωτέρα βία.

Επιστροφές & Αλλαγές Εμπορευμάτων

Επιστροφές υφασμάτων δεν γίνονται δεκτές (πλην εξαιρέσεων).

Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα εκτός των υφασμάτων ο πελάτης δύναται να ζητήσει αλλαγή εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα επιστρέφεται με έξοδα του πελάτη και θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα νομικά και φορολογικά έγγραφα που αφορούν στην αγορά του καθώς επίσης και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν πίσω, θα περνάει από ποιοτικό έλεγχο και ο πελάτης θα ενημερώνεται με e-mail. Επισημαίνεται ότι η αξία του νέου προϊόντος θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη αυτής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Υφάσματα ή άλλα προϊόντα με ελάττωμα δύναται να αλλαχθούν ή να επιστραφεί η αξία τους στον πελάτη. Τα υφάσματα αυτά θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους από τον πελάτη. Θα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη και θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα νομικά και φορολογικά έγγραφα που αφορούν στην αγορά τους. Μόλις παραληφθούν από εμάς και περάσουν από ποιοτικό έλεγχο θα ενημερώνεται ο πελάτης με e-mail. Σε περίπτωση αποζημίωσης η αξία αγοράς του κάθε προϊόντος θα επιστρέφεται εντός 14 ημερών. Σε περίπτωση αλλαγής, η αξία αγοράς του νέου προϊόντος θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη αυτής του επιστρεφόμενου προϊόντος.